Bijnaaaaaaaa - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Jolien Witteveen - WaarBenJij.nu Bijnaaaaaaaa - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Jolien Witteveen - WaarBenJij.nu

Bijnaaaaaaaa

Blijf op de hoogte en volg Jolien

09 Januari 2007 | Nederland, Utrecht

Jaaaa ik ga dus bijna!!
Aanstaande zaterdag vlieg ik om 11:45 via Heathrow naar Accra in Ghana. Heb er mega veel zin in!! Wel heel spannend allemaal natuurlijk... M'n kamer is helemaal leeg, m'n backpack staat klaar om ingepakt te worden en al dat afscheid nemen moet nu ook maar eens afgelopen zijn... ;) het is tijd om te gaan! (ook al ga ik iedereen wel heel erg missen)
gelukkig zie ik veel van jullie nog van de week om te knuffelen. en voor de rest: laat me weten hoe het met jullie gaat en hoe het leven in Nederland verder gaat zonder mij! :P

heel veel liefs,

Jolien

• 09 Januari 2007 - 21:17

Lotte:

woow lientje, supervaag dat het gewoon nu al is, je bent echt terug in een wip, wedden ;)

in iedergeval:

zo vet slordig veel lol toegewenst, dit worden 4 maanden van ultieme tofte met natuurlijk enorm veel leuke en mooie en gave en enerverende en motiverende en ontroerende momenten - gok ik!

kussen :L)

• 10 Januari 2007 - 07:57

Bea:

spannend hoor!! Misschien staan we nog op schiphol! in ieder gaval al genieten van alle voorbereidingen! liefs Bea

• 10 Januari 2007 - 09:28

Gineke:

eej jolien,
    jammer dat ik je niet meer zie!!! maar heel veel plezier en lol daar!
    liefs Gineke

• 10 Januari 2007 - 10:06

Oma En Opa Arnhem:

leuk zo blijven we op de
    hoogte.we hopen alleen maar gunstige berichten te lezen.liefs en groeten van ons++++

• 10 Januari 2007 - 11:58

Ewoud:

hee zaterdag sta ik met pa en ma op schiphol hoor ;)

• 10 Januari 2007 - 18:58

Ineke:

Super veel plezier en genieten!! Ik kijk uit naar al je mooie verhalen!
    Groetjes

• 10 Januari 2007 - 19:06

Je Vader:

We zien je natuurlijk nog en gaan je uitzwaaien, maar toch al vast: sterkte de laatste dagen voor je vertrek !!!!!

• 11 Januari 2007 - 10:07

Anne:

Jaaaah, nu echt bijna!!
    Geniet van je laatste daagjes in NL en goede reis!! xxx

• 11 Januari 2007 - 17:29

Wilke:

in Tamale is het vandaag 37 graden en windkracht 1.
    Heb zin om mee te gaan....
    ik bel je nog

• 13 Januari 2007 - 18:14

Lotte:

ha lien,

ben echt zo benieuwd hoe t allemaal gaat zijn, wiieee, zit je lekker bij t raam?

• 14 Januari 2007 - 11:09

Anja:

Hoi Jolien,
    Alles goed gegaan met de reis? Ik wens je een hele mooie tijd en ik blijf je volgen via de site. Toi toi toi. Groetjes

• 14 Januari 2007 - 18:18

Lot:

Oh meisje! vervelend van je tas jonge! maar hoe zijn die afrikanen? beetje lekker? haha! Ik mis je nu al! kusje!

• 14 Januari 2007 - 21:31

Annemarie:

allemaal kijken op: bagagevanJolien.Waarbenjijnu/?

• 15 Januari 2007 - 15:55

Hermien:

Lieve Jolien, we hebben inmiddels gehoord dat je bagage weer terecht is, fijn voor je! je zult wel de nodige indrukken inmiddels opgedaan hebben, we lezen vast binnenkort wel van je. Groetjes uit Arnhem.

• 17 Januari 2007 - 12:50

B.witteveen@.nl:

eerste ractie goed ontvangen. jammer er is iets foutgegaan op het
    einde =heb ik op niet meer
    imailgedrukt .waardoor ik jouw
    niet meer kan ontvangen.wil je mij het goede email adres toesturen? bedankt oma en opa groeten====+++++++

• 27 Maart 2007 - 08:25

Oma Opa :